KD Services

KD Straal- en Spuitservices is een bedrijf uit Oudenbosch gespecialiseerd in het reinigen en conserveren van metalen. Of het nu gaat om het roestvrij maken van kleine (machine) onderdelen, of behandeling van zwaar materieel, KD Straal- en Spuitservices is een prima partner voor grote én kleine projecten.

KD Straal- en Spuitservices denkt mee bij het maken van een juiste keuze voor oppervlaktebehandeling, waarmee producten verzekerd zijn van een langere levensduur. Bij deze keuze spelen het te behandelen object en de bedrijfsactiviteit een belangrijke rol. Voor elke behandelvorm beschikt KD Straal- en Spuitservices over de juiste technieken, middelen en ervaring. Het bedrijf is niet voor niets al twintig jaar een begrip in de regio.

Zo werkt zij met de modernste straalkasten voor een vlotte reiniging en milde opruwing van producten. Daarnaast beschikt het bedrijf over drie straalcabines waarin de producten uiterst professioneel worden behandeld. De structuren van het te gebruiken straalmiddel zijn variabel. Zo wordt gewerkt met balletjes, grit, poeder en glas, dat ook weer onderverdeeld kan worden in diverse hardheden. In de corund-straalcabine worden ondergronden voorbereid op spuitwerk. De fijnste straaltechniek, het glasparelen, gebeurt in een aparte ruimte.

Spuitwerk en het aanbrengen van coatings maken het aanbod van KD Straal- en Spuitservices compleet. Dit alles in eigen beheer, binnen de muren van het Oudenbossche bedrijf.

Stukproducten en seriewerk, alles is mogelijk bij KD Straal- en Spuitservices. Het klantenbestand van dit bedrijf is divers; van de offshore-industrie tot opdrachtgevers uit de voedingssector. Maar ook de particulier is hier aan het goede adres.

Het bedrijf hanteert een flexibele werkhouding waarin rekening wordt gehouden met spoedorders en een snelle service. Het nakomen van gemaakte afspraken maken van KD Straal- en Spuitservices een betrouwbare partner, ook prijstechnisch.

KD Straal- en Spuitservices; de totaalaanbieder voor duurzame conservering.

kdservicespand
kdservices pand

Werk waar we trots op zijn

Kraan Arco

Telescoop Kraan

Hoogwerker

Bekijk al ons werk

button_kd_2