SPUITEN

De finishing touch voor het conserveren van materieel is het aanbrengen van een verflaag. Niet alleen biedt dit, na een goede voorbehandeling, een perfecte bescherming tegen roest, ook krijgt het materiaal een professionelere uitstraling. Denk hierbij aan de huiskleur(en) van een bedrijf.

KD Straal- en Spuitservices hanteert topkwaliteit primers en aflaksystemen voor de bescherming van materiaal, met een langere levensduur als resultaat. Het bedrijf is uitgerust met twee speciale spuitruimtes waarin de te behandelen objecten uiterst professioneel en vakkundig worden voorzien van een verf/ laklaag, uiteraard volgens strenge veiligheidsvoorschriften.

Nazorg met betrekking tot reparatie van (montage) beschadigingen behoren als vanzelfsprekend tot de service van dit bedrijf.

Kwaliteit staat bij KD Straal- en Spuitservices voorop, of het nu gaat over groot materieel, of over een caravan, hier is men aan het juiste adres.

Met haar wortels in deze branche is KD Straal- en Spuitservices immers uitgegroeid tot dé totaalaanbieder voor duurzame oppervlaktebehandeling.

Ons proces

spuiten-kdservices-1

Werk waar we trots op zijn

CAT 390F-L

KD spuitservices Seal-support-systems

Seal support systems

Kd services portfolio oplegger

Oplegger

Bekijk al ons werk

button_kd_2